preskoči na sadržaj

Srednja škola "Brač" Supetar

Login

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Učenje na daljinu

 

Virtualne učionice

razred poveznica na virtualnu učionicu
1.abg učionica 1.abg
2.abg učionica 2.abg
3.abg učionica 3.abg
1.c učionica 1.c
2.c učionica 2.c
3.c učionica 3.c
4.c učionica 4.c
1.h učionica 1.h
2.h učionica 2.h
3.h učionica 3.h
4.h učionica 4.h
Virtualna nastava?
Što više volite, nastavu u školi ili nastavu na daljinu?



Za maturante

S ribom mogu sve

Mjere zaštite

SAMOTESTIRANJE NA KORONAVIRUS

Ministarstvo zdravstva

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 1. 2012.

Ukupno: 1468365
Ovaj mjesec: 4616
Danas: 522
e-Dnevnik

 

više

više

Office 365

ICT Županija

Više

e-Škole, CARNet

više

Priloženi dokumenti:
E-SKOLE 01-12.pdf

CI - SDŽ

DUMP - FESB

e-Lektire

Državna matura

više

E – savjetovalište

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Masterclass s Davidom Skokom
Autor: Sandra Radulovski, 8. 3. 2024.

 


O raznolikosti iskustava koje stječu učenici kuharstva naše škole govori još jedan posjet profesionalnoj kuhinji gdje su učenici stekli ne samo nova znanja, već i vrijedna poznanstva. 

U organizaciji Visoke škole Aspira u Splitu, 5. ožujka 2024. godine održan je masterclass na temu jeftine ribe u modernoj gastronomiji pod kuharskom palicom chefa Davida Skoke, poznatog hrvatskog kuhara koji je svoju ljubav i strast prenio na brojne gledatelje svojih televizijskih emisija od kojih je najpoznatija „Stari gušti nova kužina“. 

 

 

Osim znanja i kuharskih vještina, profesionalni kuhar je učenicima prenio vlastito svjedočanstvo rada u kuhinjama, izazovima i problemima koji ovaj posao donosi, ali i mnoga iskustva u radu s najpoznatijim svjetskim kuharima kao što su Gordon Ramsay, Anthony Bourdain, Adam Richman, Henry Cole i mnogi drugi. 

 

 

Učenici Bepo Kuščević, Pero Martinović i Karlo Matulić sudjelovali su u masterclassu Davida Skoke uz pratnju svog strukovnog učitelja kuharstva Zvonimira Ljaljića te su pripremali sljedeća jela: savitke od raža s palentom, confit od skuše na pireu od patlidžana i salatu od plavog raka s pinjolima. 

 

 

Zvonimir Ljaljić





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju