preskoči na sadržaj

Srednja škola "Brač" Supetar

Login

 

Učenje na daljinu
Virtualna nastava?
Što više volite, nastavu u školi ili nastavu na daljinu?



Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Za maturante

Tražilica
OIB

Saznajte svoj osobni identifikacijski broj

e-Dnevnik

 

više

više

Office 365

Udžbenici iz izbornih predmeta će se nabaviti u dogovoru sa predmetnim nastavnikom.

 

ICT Županija

Više

e-Škole, CARNet

više

Priloženi dokumenti:
E-SKOLE 01-12.pdf

DUMP - FESB

CI - SDŽ

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Literarna sekcija

Otvaram knjigu...

e-Knjižnica

e-Lektire

Državna matura

više

E – savjetovalište

Poveznice

  

  

  

 

 

 

 

 

Računi e-pošte

                   

               

 

Online časopisi i portali

 

 

 

 

 

Nakladničke kuće

  

  

Tražilice

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 1. 2012.

Ukupno: 1206970
Ovaj mjesec: 9175
Danas: 216
Nastavni plan

Nastavni plan obrazovnog programa kuhar JMO:

                                               A)    OPĆEOBRAZOVNI DIO (35 tjedana)

 

Naziv predmeta

Broj sati

Ukupno

1. razred

2.razred

3. razred

Tjedno

Godišnje

Tjedno

Godišnje

Tjedno

Godišnje

Hrvatski jezik

3

105

3

105

3

96

306

Engleski jezik

2

70

2

70

2

64

204

Povijest

2

70

 

 

 

 

70

Vjeronauk/

etika

1

35

1

35

1

32

102

TZK

1

35

1

35

1

32

102

Politika i gospodarstvo

 

 

2

70

 

 

70

UKUPNO

9

315

9

315

7

224

854

 

 

                                   B) STRUČNO TEORIJSKI DIO S IZBORNOM NASTAVOM

 

Naziv predmeta

Broj sati

UKUPNO

1. razred

2. razred

3.razred

Tjedno

Godišnje

Tjedno

Godišnje

Tjedno

Godišnje

Matematika u struci

2

70

1

35

1

32

137

Tehnologija zanimanja

(239 sati)

-Osnovi higijene

 

-Kemija

 

-Poznavanje robe i prehrana

 

-Biologija i ekologija

 

 

1/2

 

 

15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15

1/2

15

 

 

 

 

15

 

1

 

40

 

2

 

70

 

2

 

64

 

174

 

 

 

1

35

 

 

35

Enologija s gastronomijom

 

 

1

35

 

 

35

Kulturno povijesna baština

 

 

 

 

1

32

32

Vođenje i organizacija kuhinje

 

 

 

 

1

32

32

Marketing u turizmu

 

 

 

 

2

64

64

Francuski jezik

 

1

35

1

35

1

32

102

Izborna nastava

-TZK

1

35

1

35

 

1

 

 

32

 

 

102

 

UKUPNO

6

210

7

245

10,5

336

791

C) PRAKTIČNI DIO (35 tjedana u školi, 40 tjedana u ugostiteljskom objektu)

 

Nastavni predmet

1.razred

2.razred

3.razred

Ukupni broj sati

godišnje

godišnje

godišnje

 

PRAKTIČNA NASTAVA I VJEŽBE U ŠKOLI:

-Kuharstvo s vježbama

 

-Bonton

 

-Ugostiteljsko posluživanje

 

-Osnove računalstva

 

 

 

 

220

 

 

 

 

240

 

 

 

 

160

 

 

 

 

620

35

 

 

35

 

35

 

35

 

 

70

 

70

 

 

 

70

UKUPNO

360

275

160

795

PRAKTIČNA NASTAVA U UGOSTITELJSKOM OBJEKTU:

(Nastavna godina 40 tjedana)

 

 

 

 

540

 

 

 

 

625

 

 

 

 

640

 

 

 

 

1805

UKUPNO

 

900

900

800

2600

preskoči na navigaciju