preskoči na sadržaj

Srednja škola "Brač" Supetar

Login

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Učenje na daljinu

 

Virtualne učionice

razred poveznica na virtualnu učionicu
1.abg učionica 1.abg
2.abg učionica 2.abg
3.abg učionica 3.abg
1.c učionica 1.c
2.c učionica 2.c
3.c učionica 3.c
4.c učionica 4.c
1.h učionica 1.h
2.h učionica 2.h
3.h učionica 3.h
4.h učionica 4.h
Virtualna nastava?
Što više volite, nastavu u školi ili nastavu na daljinu?



Za maturante

S ribom mogu sve

Mjere zaštite

SAMOTESTIRANJE NA KORONAVIRUS

Ministarstvo zdravstva

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 1. 2012.

Ukupno: 1473597
Ovaj mjesec: 3679
Danas: 56
e-Dnevnik

 

više

više

Office 365

ICT Županija

Više

e-Škole, CARNet

više

Priloženi dokumenti:
E-SKOLE 01-12.pdf

CI - SDŽ

DUMP - FESB

e-Lektire

Državna matura

više

E – savjetovalište

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Četvrta po redu kuharska radionica u sklopu projekta "S ribom mogu sve"
Autor: Sandra Radulovski, 7. 4. 2023.

 


U našoj školi održana je četvrta po redu kuharska radionica u sklopu projekta "S ribom mogu sve ". Ovaj put vratili smo se u "prošlost" i podsjetili kako su ribu pripremali naši predci i ostavili nam jednostavne, ali snažne tehnike pripremanja hrane. Ti tradicionalni recepti duboko su se ukorijenili u naš način doživljaja ribe kao zdrave namirnice i često se nalaze na našim stolovima, pogotovo onim blagdanskim koji se baš sad približavaju. Učenici su zajedno sa svojim mentorom Zvonimirom Ljaljićem pripremali brudet, gregadu, rižot od priljepaka, oslić “a la bakalar” i salatu s tunom, tjesteninom i povrćem. Sad kad smo ponovili i ohrabrili se, možemo prionuti na posao i obradovati svoje bližnje u predstojećem Velikom tjednu. Od srca vam želimo svako dobro i sretan i blagoslovljen Uskrs! 

 

majstor kuhar Zvonimir Ljajić

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju