preskoči na sadržaj

Srednja škola "Brač" Supetar

Login

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Učenje na daljinu

 

Virtualne učionice

razred poveznica na virtualnu učionicu
1.abg učionica 1.abg
2.abg učionica 2.abg
3.abg učionica 3.abg
1.c učionica 1.c
2.c učionica 2.c
3.c učionica 3.c
4.c učionica 4.c
1.h učionica 1.h
2.h učionica 2.h
3.h učionica 3.h
4.h učionica 4.h
Virtualna nastava?
Što više volite, nastavu u školi ili nastavu na daljinu?



Za maturante

S ribom mogu sve

Mjere zaštite

SAMOTESTIRANJE NA KORONAVIRUS

Ministarstvo zdravstva

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 1. 2012.

Ukupno: 1473592
Ovaj mjesec: 3674
Danas: 44
e-Dnevnik

 

više

više

Office 365

ICT Županija

Više

e-Škole, CARNet

više

Priloženi dokumenti:
E-SKOLE 01-12.pdf

CI - SDŽ

DUMP - FESB

e-Lektire

Državna matura

više

E – savjetovalište

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Masterclass s Davidom Skokom
Autor: Sandra Radulovski, 13. 2. 2023.

 


O raznolikosti iskustava koje stječu učenici kuharstva naše škole, govori još jedan posjet profesionalnoj kuhinji gdje su učenici stekli ne samo nova znanja, već i vrijedna poznanstva.

U organizaciji Visoke škole Aspira u Splitu, 7. veljače održan je Masterclass na temu jeftine ribe u modernoj gastronomiji pod kuharskom palicom chefa Davida Skoke, poznatog hrvatskog kuhara koji je svoju ljubav i strast prenio na brojne gledatelje svojih televizijskih emisija od kojih je najpoznatija „Stari gušti nova kužina“.

Osim znanja i kuharskih vještina, profesionalni kuhar je učenicima prenio i mnoga vlastita iskustva u radu s najpoznatijim svjetskim kuharima kao što su Gordon Ramsay, Anthony Bourdain, Adam Richman, Henry Cole i mnogi drugi.

Učenice trećeg razreda Zara Miočić i Nela Vušković sudjelovale su u masterclass-u Davida Skoke uz pratnju svog strukovnog učitelja kuharstva Zvonimira Ljaljića, te su pripremali slijedeća jela: savitci od raža s palentom, ragu od muzgavca s kremom od cvjetače te rižot od kanaštreli (male kapice).

Više pogledajte na poveznici.

Zvonimir Ljaljić, majstor kuhar

 

   

   





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju